Citiraj:
Autor Vuco
@ Destroyer
Pa brijem da bi fakat imali poštene padove i failove. Fala bogu pa su i većina prošla kao i lik na videu, bez većih problema
E, daj mi reci usput di je točno ta crkva u Stenjevcu ? Jel taj tokar onaj M-B Krimpotić, Samoborska 230 ili 98 koji već (ima 2 adrese) ? Sutra ću još pokušati na faksu nešto, pa ako ništa drugo ne uspije, ide narudžba iz UK za 150kn 4 komada.
|
Ma prekrasnih padova je bilo, pogotovo kad smo se navikavali na SPD i slične stvari. Meni najdraži pad je bio na uzbrdici na gračanima kad je RedDwarfu pao lanac i trebali stat, a meni drugo sljeme s SPDom, stanem i onak se sam složim na bok
Kovinotokarska radionica Boris Kresl, Samoborska 81, 3730 711, 091 37 30 711
A crkva ti je jedno skretanje prije Jankomira kad ideš po Samoborskoj prema zapadu.
Citiraj:
Autor SileTzar
Ma yebeš trku i sve to, sljedeći put kad idem na Sljeme zaustavljam svakog ko mi ide ususret Lojstekom nizbrdo. I 2-3 pitanja, znate li da ne smijete, znate li ikoju drugu stazu itd.
Ok kad netko ne zna, ali ovi mutavci znaju i svejedno.
Daje neki clue Vuco
@ Destro - don't hate me because I'm beautiful
|
Zadnji put sam ja zaustavio jednog frajera na bajku, bio je korektan i stao je čim sam mu prigovorio, dobio je jezikovu juhu i da ide drugamo sljedeći put. U razgovoru je frajer reko da je nosio na rukama bajk gore po bikči pa se sad spušto po leusteku. Frajer.