View Single Post
Staro 25.09.2011., 14:04   #212
Septimus
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2011
Već nekoliko godina koristim HP Compaq 6715b

AMD Turion 2,0 GHz
2GB RAM, 160GB Hard
Dijagonala 15,4'', rezolucija 1680x1050
grafička 128MB djeljivo do 512MB

Kupljen u jesen 2007. za 7200kn. Po specifikacijama je i danas moćna pila, ali su godine korištenja učinile svoje i osim problema s pregrijavanjem -za kojeg sam vjerojatno ja u potpunosti kriv (prije sam ga znao držati na krevetu dok me nisu upozorili da ga to ubija), najveći problem je struja odnosno nedostatak primitka iste. Čak sam kupio novi punjač, ali nije riješilo problem.
Obzirom da nikad nisam vadio bateriju i rijetko ju praznio, sad izdrži 20ak minuta. Iritira me i što neke DVDe neće čitati, vidi ih kao prazne.

Kupio sam prije 2 tjedna u Metrou na akciji:
Acer 7551
17,3'' dijagonala
AMD 2,1GHz,
4GB RAM,
500GB hard,
ali nisam zadovoljan istim i sutra ga vraćam. Na stranu to što nema Bluetooth, imam velikih problema sa spajanjem istog na wireless, a najviše me živcira smještaj touchpada. Obzirom da je ekran 17,3'' i ima numerički dio tipkovnice, touch je za moj pojam previše ulijevo i kad nešto pišem, ne prođe minuta da nesvjesno pomaknem strelicu i razjebem tekst. Nije laptop kriv, ali jednostavno moram stalno paziti na taj detalj i ne mogu se normalno koncentrirati na ono što pišem.
Septimus je offline   Reply With Quote