Tema: F1 2011
View Single Post
Staro 24.09.2011., 20:01   #103
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor aircanada Pregled postova
Mene je strah navuci se na ovo, jer vozim rFactor, i igra je skroz drugacija, a nemam bas vremena ucit 2 setupa i 2 fizike... iako bi bas volio opicit koji MP ovde.
Znam da te ne kazne, ali 2 kotaca ti stalno trebaju bit unutar staze (izmedju lijeve i desne bijele linije). Tolerira se jedino izlaz na zavoju prije parabolice.
Imam jos videa sa puno cisicim prolazima gdje su me kaznili. Ovdje sam cak prvi put bio u cudu i vec poceo dizat prste sa gamepada.
MP kod ovakvih igri na zalost obicno ispadne sranje. Djelomicno spasi stvar dobra friend lista. rFactor je drugi par rukava sa ozbiljnijim comunityjem.
Voznja je ovdje puno kompleksinija od bilo koje slicne igre do sad. Ne mogu rec da je simualcija ali ima jako puno elementa koji se osjete u voznji. Kad furam po ravnici na Monzi imam feelimg da osjetim i najmanju neravninu. Prelazak preko pasica zavibrira straznji kraj. Podupravljanje i preupravljenje se razlicito osjete. Stvarno su si ovaj put dali truda i bit ce prava steta ako ne srede podrske za volane..
Jos jedna zmjerka je da ima previse kise o karijeri. Super izgleda i sve to ali je malo too much.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 24.09.2011. u 20:55.
MAGARAC je online   Reply With Quote