ja sam isto na strani nVidie!
kad sam prvi put vidio tu krticu u Vidiu u 4mjesecu prošle godine,
he osjetio sam nešto...
a na ljetu pokazali su se prvi usporedni rezultati između nVidie i ATija-i ja sam jednostavno bio sretan nVidijinim povratkom

i tako prošlo puno zeita i skupio ja 4kile kuna i kupio 6800Gt i napajanje, oC na Ultra+ i sretan sam ko malo dijete kad si pokrenem onaj filmic na kojem Nalu pleše u vodi.
što se testova tiče-kolko sam skužio ovaj 3Dmark je živo sranje-
opće on nebi trebo bit neko mjerilo-tu ATi preferira, a većini igra nVidia
da se razumijemo,imao sam ja i ATija 9000 još prije vise od 2god, ali sam se jako razocaro, driveri su im bili bullšit>novi driver stara igra steka, a kako kartica ionako nije jaka šteka i nova, pa jebeš onda sve to skupa,otišo sam u dućan i kupio fx5200 razlika mi je bila nevjerojatna,morrowind se pokazo u pravom svjetlu, KOTOR mi nije steko, sve je bilo super(obije kartice su Low end pa sam tu prosudio na stranu nVidie, iako su kasnijji Radeoni XT bili hitovi, jednostavno ti nVidia ostane u srcu).
ali nije dobro ni biti bedast i dat dosta love u krivom smjeru
evo jedan nevjerojatan primjer:
jedan decko(budala) iz razreda bio je prije oko 5mjeseci još uvijek u zabludi da ATijeve kartice rasturaju nVidiju, i tako
mi nije vjerovao kad sam govorio kako je 6800 serija oličenje savršenstva

nego mi je rekao: citiram "(samouvjerenim glasom kao da se razumije)6800 je sranje,to je goli čip, Sruk, to je sramota za nVidiju" na to sam ja odg. radi,kaj oćeš(bolio me kurac više za budalu)
i tako je on kraj 6800LE za 1700kn kupio radeon9600XT sa 256MB za 1400kn ,
a ja sam za koji tjedan kupio 6800GT and i've touch the sky