View Single Post
Staro 24.09.2011., 02:36   #549
Starsailor
Premium

Starsailor's Avatar

Datum registracije: Jan 2011
Snake, idem na tvoj navedeni RAM, DISK, DVD, MBO i taj procesor, ali uzeti ću z jeftiniji cooler, to ću odoka koji mi se svidi u prodavaonici, imao sam prije neki od 200-njak kuna na i5 i bio je super, pošto clockati ipak neću a stock ne dolazi u obzir. To sam zaboravio u startu napisati. PSU ovisno o grafi taj ili onaj od 550.
A što se tiče grafe za tu 560ku neću dat toliko novaca, to je way too much, ne vrijedi ona toliko nikako, to da ju uzmem da je idem prodati za mjesec dana dobio bi procjenu na 1100 kn, a na 22" je jača 3% od one POV 560-ke a 400 kn skuplja... Neka ju sa dostavom zaokružimo na 1900 za to se mora moći uzeti jača grafa... Što se tiče kučišta jel moguće da je to najveće kučište koje se može dobit za tu lovu? Kad se sjetim da sam prodao novi Storm Scout za 500 kn ode na forumu... Da ne govorim da smatram da te ventilacijske fore ne drže vodu, tj. drže ali se daju lako zaobići plus mi klima puše direkt u položaj kučišta, htio bi ipak nešto veće, možda uzmem čak i ode na forumu nešto staro 2, 3 godine ali veliko, da ne moram kopkati i grebati ruke jer fali centimetar dva. Stavio sam sad oglas da kupujem pa se možda nađe štogod zadovoljavajuće.

Zadnje izmijenjeno od: Starsailor. 24.09.2011. u 02:42.
Starsailor je offline   Reply With Quote