View Single Post
Staro 24.09.2011., 00:30   #56
DoX_Chabar
Premium
Moj komp

DoX_Chabar's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Pozdrav,
evo kupio sam N5110 (i5 2nd Gen, 640GB disk, nVidia grafička) i za sada nemam nikakvih zamjerki (za pokucam u drvo) Bio me strah da će se grijati, ali ne grije, jedino malo lijevo ispod tipkovnice, ali mislim da ce to bas ugodno doći sada kada zahladi jer baš lijepo grije ruku Probao sam DiRT3 i CoD:BO, igre se vrte super, a za vrijeme igranja (isprobao sam DiRT na nekih pola sata) nije se ništa više ugrijao nego u normalnom radu, jedino se upali ventilator čim uđem u igricu, ali i normalno jer je igra vrlo zahtjevna

Eto, moja preporuka svima koji misle kupiti ovaj laptop Jedina zamjerka je što nema drivera s laptopa, nego se sve mora skidati s njihove support stranice, ali nije to neki problem Upravo isprobavam baterija, pustit ću ju da se do kraja istroši, koristim ga 2h (foobar+chrome upaljeni+wireless, brightness ekrana je smanjen na minimum) i sad je na 53% Sve u svemu, za sada super

I da, zaboravio sam reći da dok je na bateriji, nVidijina grafička se ne može upaliti, vjerojatno jer bi prebrzo baterija otisla tako da igranje na bateriji nije moguce (jedino nekih nezahtjevnih igara kojima je Intel HD Graphics 3000 dosta )

Zadnje izmijenjeno od: DoX_Chabar. 24.09.2011. u 00:34. Razlog: Dopuna
DoX_Chabar je offline   Reply With Quote