View Single Post
Staro 23.09.2011., 18:04   #32
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Petar_M Pregled postova
Benelux centrale? Nederlanderi ga nemaju na web shopu, a šveđani dostavu vrše tek od 12. listopada.
Nazalost, pisem samo onako kako meni pise u dojavi.

Po Eizotu je usao u prodaju. Dal je vec dosao na skladista te mu formiraju cijenu, ponudu... nemam pojma.

Jos manje imam uvida u svaki ducan tamo. Spomenuti model Forisa inace sam po sebi nesto kasni, jer je odavno najavljen. Vjerojatno imaju svoje razloge. No ocigledno je pitanje dana kad ga mozes kupiti i svima nam podariti jedan osvrt. Na tome ti nitko nece zamjeriti

Citiraj:
a EIZO je poznat po tome da ne napuhava specifikacije.
Bez ironije, ali ovaj dio ces na raznim mjestima procitati kao : EIZO je poznat po tome da napuhava specifikacije.

Pocesto i od onih koji nisu skloni pisanju napamet. Cijena nazalost ga cini i kod njih na piku! Pa otuda i sada vec zamalo iscezla prica"Samsung PVA i svi su oni isti" ... pa do ostalih negacija, ali ne Hegelovog tipa

Citiraj:
Doduše, sa 60 Hz osvježenjem svakako neće ponijeti titulu najboljeg gejmerskog monitora.

Igre, Igre, ma bestraga i sve igre

Taj dio me stvarno ne dira previse. Ocigledno je da ne zele maknuti IPS, odnosno tradicionalne kvalitete slike po cijenu brzine. Sad, kome je to objektivno problem, on ionako ima izbora. No buduci da su usli u segment; rade neko sponzorstvo, ne vjerujem da ce se osramotiti ni u domeni igrara.

Citiraj:
Da je dijagonala 24" uzeo bi ovaj monitor u razmatranje, iako mi je na 16:9 za MM monitor i to sitno. Spletom okolnosti odlučio sam se za Dell-ov, u Belgiji kako sad vidim poprilično skup model U2412.
Istina, 24" punih pluca uvijek bolje zvuci a tu je i navika koju smo poprimili.

Citiraj:
Autor Petar_M
Za svakodnevan rad društvo mi i dalje radi Eizot S2000, koji nije IPS btw.
Nista zato. Kod Eizota to nikad nije bio minus u mojim ocima. Nadam se da te i dalje dobro sluzi.
Visage je offline   Reply With Quote