View Single Post
Staro 23.09.2011., 11:03   #8541
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Da ne bude :

I takav je 99% vremena, ping u igri nikad nije preko 110.a zna bit i ispod 90.Nije do neta , jer do jucer nisam imao ovakvih fejlova a igrao sam svaki drugi dan s vama.Evo primjer, jucer na TSu ne sjecam se tko je bio tocno, ja u njega 4 patrone spas 12 i cijeli pistolj, on u mene cijeli krinkov i na kraju ubije on mene a naganjali smo se i pucali s ravno 1 metar udaljenosti.A to se meni prije nije dogadalo.Drugi primjer, spas, pucam u lika, pogadjam ga , krv sprica i to oba puta hit reg fejla oba puta naravno, na sto dolazi messer i s jedno 15 m mene pokosi 40 mm shotgunom bez jebemti.
"da ne bude" - fora je u tome što ti dok gejmaš nemoš znat jel ti se netko spojio ili ne na net, jel tako?
A ovo za fejl, pa ako ti imaš ping 90, a protivnik 150, to je logično da se događa to što si napisao za hitreg fejlanje, to ne može niti jedan patch popravit. Što se tiče ovog da ti se to prije nije događalo, samo ću reći (ne trebamo svjedoke sa ts-a o vajnanju kako je fejlao '.ebeni shotgun' i '.utavi slugsi', naslušali smo se striko i ekipa toga).

Uglavnom, my point je - prvo stabilan, 100% neometan net, onda serveri sa što manjim pingom, jer pogađat protivnika sa 50% većim pingom je već lutrija, a kamoli kad dođu padobranci sa pingom 300-400-500.