Meni teško odredit kakva je glumica zato jer su uloge slične, tj neglumi "ljude" več luđakinju i robota, jako dobro rekao bih ali možda je ženska takva irl. Najbolje mi na jednom forumu slike likova/fanov snjom i svi držw "hover "hand" lol, te onda neko pita ko je ona? el poznata u americi? Njoj treba neka serija da je možemo gledat!
Terminator: The Sarah Connor Chronicles je po meni s razlogom ukinuta, pre visiko su postavili napetost u seriji da bi to mogli održati, ono kad dođe do djela da imaju popis objectiva pa rade poredu tak je trebalo bit odmah nakon uvodnih par epizoda! Inače me boli glava imalo razmištljat od terminator jer su mogli poslat onog tekućeg nazad u prošlost još prije filma i to je to... 
Dosta ranije u temi je spomnuto da Spielberg radi na dvije serije na što sam misli "ah nemora bit ništ posebno", pogledao falling skies i ME LAJK! nadam se da će i Terra nova biti dobra, krenuo i sa V 4 epizoda čini se dobrim ali nekak se brzo stvari razvijaju pa se bojim da bi se moglo razvodniti brzo!