View Single Post
Staro 22.09.2011., 20:02   #272
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Nisam to nikad vidio, ali zvuči mi bolje nego sistem trokut pizze na trokut kartonu.
Da, bas usivena pizza. Jedino nisam siguran dal je spajano pecenjem, ili sirom... neka finta je bila. Ali bas kao uvezena pizza.

Citiraj:
Sjećam se neke pizzerie u centru grada, blizu HamHam-a, gdje sam prije 15-20 godina znao doć po pizzu, zarolat ju u tuljac i jesti on the go. Zaboravio naziv, bilo je fino
Eh, od tada ih se dosta ponovilo, a neke su i nestale. Zamalo nasuprot Ham-a (jel uopce postoji danas?) kino Balkan, odnosno danasnja Europa... vlasnik birca i slastica unutar birca je bas stariji brat koji ostavio Mamma miu da vodi mladji.

Citiraj:
Prije smo žena i ja bili redoviti gosti tamo i uvijek mi je bila super pizza, koju god uzeli. Uslužno osoblje i ugodan ambijent. Također smo i dostavu koristili kad smo živjeli na području dostave, uvijek je bila na razini kvalitete hrane u pizzeriji.
Komentirali smo vec da su prije bili i losi jedan period, i to jako losi po kvartovskoj fami. Ali nakon renovacije i ponovaljanja, stvarno su trenutno bez greske.

Kao sto rekoh na pocetku teme :

Ako vam netko kaze da je u njegovom kvartu najbolja pizza vec 20 godina. Onda ga trebate pitati pravi li je 20 godina isti kuhar? Ako kaze da nije, onda mozemo pricati samo o periodima u kojima su radili drugi majstori. A to je ujedno i razlog zasto vecina pizza u nekoliko godina moze toliko oscilirati ukusom i kvalitetom. Nedopustivo je pustati majstora, ili barem novog nauciti kucnom receptu, kojeg nazalost vecina objekata nema. No cini se da su neke pizzerije skapirale vaznost kucnog okusa.

Eh da, jel netko prolazio pjehaka pored DG-a? Radi li ponovo Full Contact pizzerija? Hamme, jesi li izvidio u prolazu?

@Trouble,

po ovom postu, mozes kalkulirati ubuduce kad ti je vrijeme za spavanje. Bas gledam, osta mi u drugom duplikatu FF-a nesto zanimljivo

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 22.09.2011. u 20:07.
Visage je offline   Reply With Quote