View Single Post
Staro 22.09.2011., 18:11   #66
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor tole_ Pregled postova
U biti 50% vise xp-a i kredita, fancy garaza (cisto vizualno uljepsanje, nista prakticno) i mogucnost kreiranja platoona za 3 igraca. mislim da je to to za sad.
Premium je prava stvar. Definitivno olakšava život ako vam se žuri po nekog tenka.
Ja ga ne mislim uzimat. Platoon mi ne treba, a volim igrat sa svakim tenkom. Svejedno mi je jesam li u IS-u ili KV.

Citiraj:
Autor BojanZD Pregled postova
Ja igram WoT u zadnje vrijeme i hebeno sam se zarazio.
Za sad su u garaži SU-85 sa 107mm Zis, PzIV premium, VK3601 sa 88mm-smrt živa, opak tenk al tek kad ga debelo upgrejdaš.
Sad se trudim malo sa amerima nebi li se dočepao T29, al ovaj M3 Lee je gofno svjetsko, nemoš skupit 13000exp da ubodem shermana, ma napatit ću se ko Isus.
Ti VK3000 tenkovi su noćna mora mog Shermana sa 105-icom.

M3 Lee sam prodao čim sam Shermana uzeo, iste sekunde. Odigrao sam s njim oko 90 partija, tek svaku treću bi nekog uništio.

Igraj ga kao TD, i ne idi nigdje iz baze. Ubit ćeš svako malo nekoh scout-a i to je to.
Koliko god to bilo smeće od tenka s njim imam najbolji prosjek (win:lose) i hvala Bogu što je tako jer bi ga inače godinu dana vozio.

Citiraj:
Autor Roy Pregled postova
Nemoj biti baš tako siguran. Sovjetska optika je bila zaqratz i sve preko 900m je za njih bilo gotovo nemoguće za pogoditi. Sa druge strane Tiger I je već na 2000m mogao gađati sovjetske tenkove sa razumnom šansom nanošenja štete a ispod 1500 protuoklopna granata je probijala 123mm čelika, sasvim dovoljno da probije sve osim čeonog oklopa uz cijev. A bočne strane IS1/2 je probijao i Pantherov 76mm top.
Tako je bilo po Ruskim poljima, ali nema baš puno ravnica usred Berlina.
Bočne strane IS-a su i u igri jedino mjesto gdje ga treba gađat. Samo je problem što mu uglavnom viri samo turret ili se gofno namjesti tako da mu ne vidiš guzicu. Obično su vozači IS-ova solidni igrači, previše 7-godišnjaka vozi Tigere.

EDIT:

Taman sam nabavio Stug III. U prvih 10 igara sam razbijao, a onda je matchmaker pokazao pravo lice i euforija mi je naglo splasnula.

Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 22.09.2011. u 18:18.
  Reply With Quote