Ljudi moji, sto da radim, ovaj MRservis ce me u grob otjerati (skupa s mojim laptopom koji je vec napola u grobu)?! Na email vise ne odgovaraju i ne znam sto da radim, na pultu nista ne znaju, a do Rugvice mi se bas i ne ide...
Predao sam 7. 9. laptop radi ispravljanja greske koju su napravili (
link) i izricito naglasio (a to stoji u servisnoj primci s puno usklicnika) da bih ga preuzeo nakon dijagnostike JER MI LAPTOP TREBA. Isti dan je otpremljen u Rugvicu, a receno mi je da ce mi u roku dva-tri dana biti javljeno sms-om da ga preuzmem dok cekaju dijelove (novi HDD).
Kao sto napisah u starom postu, uvalili su mi los HDD u laptop i pritom obrisali sve s drugog ispravnog diska. Odnio sam im natrag i trazio da samo pogledaju disk i naruce novi, medjutim, to nije moguce jer laptop mora proci cijeli proces dijagnostike u Rugvici.
Uz laptop sam predao detaljan opis kvara u kojem sam napisao da mi ne pokusavaju vratiti izbrisane podatke jer sam ja vec pokusao i nista vrijedno spomena nisam napravio jer je disk vec "pregazen" nekim njihovim recovery imageima, a nisam htio da mi svojim "ceprkanjem" pokvare i drugi disk.
Od pocetka proslog tjedna u WebRMA aplikaciji stoji da je "uredjaj dan na spasavanje podataka" (ono koje nisam trazio), a o novom disku ni "D" (uopce se ne spominje).
Najzalosnije od svega je to sto se ne mogu zaliti ni Aceru direktno jer naprosto ne nalazim komunikacijski kanal do njih mimo servisa.
Primjera radi, prijateljica iz Istre poslala je dostavnom sluzbom svoj HP laptop u servis tjedan dana nakon mene. Dobila ga je natrag za manje od dva tjedna, a na email joj je stigao upit iz HP-a o zadovoljstvu obavljenim servisom (nastavak price je taj da ga mora ponovno slati jer ni njoj nisu rijesili problem, ali barem su priznali gresku i bili ljubazni).
A ja - s "prioritetnim" jamstvom (dokupljenim produljenim jamstvom koje jamci "prioritetna" prava pri servisiranju, tako barem pise na potvrdi) - dobivam svoj laptop nakon mjesec dana s gorim diskom nego sto je bio moj pokvareni, a iz servisa u jedinom emailu, medju ostalim, izrazavaju cudjenje (koje sam ja shvatio kao implicitno prebacivanje krivnje). Nakon toga me opet j. s novim diskom kojih par tjedana...
Moze li mi tko reci kako da se postavim? Rade apsolutno sve suprotno od onoga sto im je receno, imam osjecaj da mi se tamo netko osvecuje jer sam se usudio reklamirati njihov disk. Prakticki sam sve skupa dva mjeseca bez laptopa zbog zamjene diska, a to nije i ne moze biti normalno! Jamstvo se navodno produzuje za vrijeme servisiranja (stoji na servisnoj primci), ali nema napismeno, kazu, vidi se to u njihovom racunalu (a ja to prevodim kao - objesi macku o rep).
Dakle, kako da ja dobijem svoj laptop natrag s novim diskom umjesto starog koji je crkao i ovog koji su stavili, a koji je gori od starog i to, po mogucnosti bez drugih kvarova i to u nekom normalnom roku?
Zna li netko mozda kontakt podatke od neke vise instance u toj tvorevini zvanoj MRservis ili barem neki email Acerove centrale?
Podnio bih prijavu inspektoratu, ali kakvu? Tesko da ce izaci na teren zato jer su u servisu spori, neodgovorni i boli ih k. za korisnike...