Moram napisati svoje iskustvo sa HTC-om, koje je - pogađate: NEGATIVNO!
5.12.2010. kupio sam novi Desire i prodao ga 5.01.2011.
- zašto? Baterija u 6 ujutro na 100% (nakon punjenja cijelu noć jelte) dođem na posao u 7 i baterija je već na 80%, radim do 15h, a baterija oko 13h PRAZNA (poslano 10 SMS-ova samo), da stvar bude gora, nisam smio uklonuti memorijsku karticu od 4GB (ona original) jer bi tad mob. doslovno zablokirao {vidi slike}
-na svim slikama je bio zablokirao, lijek je bilo jedino to da se izvadi baterija i ponovno uključi mob, onda neko vrijeme bude OK pa opet po starom. To je bio slučaj kad bi izvadio memorijsku ili kad bi stavio neku drugu, oko toga mi nitko nije znao pomoći (tražio savjete na 'mobil' forumu pa mi se još smijali...)
-druga stvar: pri pozivu, surfanju a pogotovo igranju-mob je bio toliko vruć da ga nisam mogao držati u ruci, kao žeravica! WTF?! Treća stvar: zvučnik krčao, kučište škripalo... Po men' taj uređaj vrijedi 100kn (u tvornici), a na tržistu neb' trebao koštat više od 600-700kn, ali ne, on je i danas 2500kn na njuškalu hebote...
Jedino što je valjalo na njemu bio je zaslon, nije se mogao ni zamastit ni ogrebat, a reakcija na dodir je bila savršena, zaslon je bio SLCD i slika je bila perfektna - to je jedino valjalo na njemu.
Kasnije čitam o drugim HTC-ima - i očito su svi sa prevelikim manama, baterije im traju jedva pola dana, eno - u Sensation ulazi prašina sam' tak' itd itd, WTF?
Ne znam, al' čini se da taj Android još ni sada nije dorađen kak treba, a čini mi se da i hardver nije sređen kak treba - jer za te novce trebali bi bit bolji i kvalitetniji!!!
Kad sam prodao Desire, kupio sam SE cedar za 300kn da dođem sebi! Trenutno sam još uvijek na dummy mobu (Samsung S5550, pa S7350...) i sad opet razmišljam o nekom Androidu, ali garant to neće biti HTC, najvjerojatnije Samsung, možda Sony Ericsson.
Toliko od mene, ljutitog (bivšeg) korisnika HTC-a!