Citiraj:
Autor morph
Nisu uvrede nego je istina  Bas sam se tebe sjetio kako bi te razveselili spomenuti komadici sunke u bezmesnoj pizzi  Inace Dvojka je svojedobno bila na glasu kao pizzerija kojoj je dostava jako odudarala od onoga sto su posluzivali u lokalu. Mozda za nas koji smo dislocirani prakticiraju neku pizzu iz garaze. 
|
Ne znam kako si takvu dobio. Ali trebao si odma zvati i traziti gazdu. Jer Dvica se trenutno bas ponosi uslugom i kvalitetom. Mene je kuhar nekoliko minuta zapricao o tijestu dok sam cekao, i jos mi je lepinjice slozio od pizze da vidim kakvo im je tijesto dok smo pricali. Stvarno ne znam kako si dobio losu pizzu. Da ti nije .u.ko podvalio i potplatio dostavu
Idemo unutra prvom prilikom, pa ces dusu otvoriti gazdi i vidjeti da je Pizza A1 trenutno.
Citiraj:
Autor buljo
Ja obožavam kečap ali to jednostavno ne ide na pizzu. 
|
Pa Nino i domaci od mora, itekako znaju da je kecap uvreda za Pizzu pored jedne pomodorice. Ali dobro, ukusi su se industrijalizirali toliko da se neke pizze ne mogu uopce prepoznati u nazivu Pizza. No, postujem da svatko voli svoju.
Citiraj:
Autor trouble
Neznam,ukusi se razlikuju....odgovorno tvrdim da je tamo Ferrara najbolja peperouni pizza u zagrebu....a vjeruj mi žderem svaki dan negdje nešto 
|
Ferrara? I uz rizik da ispadnem seljo : ke je Ferrara?
Kaj je tocno cini?