Evo da napišem par dojmova po završetku igre (odnosi se samo na single playing)
Pozitivna iskustva su prevladala u vidu masakra i slapova krvi, začinjena pun kufer različitih oružja koja se još mogu i poprilično modificirati, raznolikim neprijateljima, oku ugodnoj atmosferi i grafičkom dizajnu (doduše ne svih mapa), nelinearnosti (relativno visok stupanj), velikim mapama i optimiziranom Chrome 5 Techlandovom engineu, s dosta sati igranja i potencijalnim replay valuem s nekim od ostalih likova.
Bugova je bilo dosta (srećom većinom su vizualni), a zbog jednog sam čak mora ponavljat sidequest par puta jer su panjine zapinjale na vratima te zaglavili ista, i naravno izgubili glavu od zombija jer im nisam moga pomoć.
Podešavanja nivoa težine nema (bez obzira šta sam poginija 44 puta težina mi je taman), quicksave nema (ionako igra sama sejva dosta često), neprijatelji se konstatno spawnaju (ajde bar mapa nije pusta nakon šta poharate tim dijelom + više XP pointsa za ponovno skupljanje), neki questovi su monotoni...
Moja ocjena
4/5
Preporuka dakle - barem isprobati
Vizualni bug (jedan od mnogih koji se većinom događaju na rubnim dijelovima mape, ili tamo gdje se samo najhrabriji usude zaputiti sami - u guštaru

)
Statistika (30h 15min igranja, 123questa, 44 puta krepucnija, 3440 mrtvih zombija - dakle yebački odigrano uz 78,18 K/D ratio

)