View Single Post
Staro 20.09.2011., 22:31   #245
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Morph,mi idemo svake nejdelje u Dvojku baš.....jumbo pola Ferarra pola Slavonska....ubojica od pizze. Dostava je svakoj pizzeriji slabija strana,a da Dvojci recimo mješana ne valja...nevalja... treba se znat kaj jest
Ha cuj, Margherita je nekakva osnovna pizza, ako ne mozes dobro sloziti tijesto, sir i paradajz koji su temelj za vise manje sve pizze kako ces onda sloziti nesto kompliciranije. Da sam narucio npr. neku sa plodovima mora ne bih rijec rekao.

Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Ovo su teske uvrede Morphe von Foobar
Tko god je probao Dvicu 2.0 asortiman (posebno u novom ambijentu) samo hvalu ima. Da ne pricam kad narucuju. Doduse mesne price mi nisu nepcu poznate, pa ne mogu suditi. Ali mijesane ili s morskim plodovima, koje ljudi najcesce uzimaju uz moju Vege gljivaricu, takodjer su otpjevane.
Jako cudno i prvi glas
Nisu uvrede nego je istina Bas sam se tebe sjetio kako bi te razveselili spomenuti komadici sunke u bezmesnoj pizzi
Inace Dvojka je svojedobno bila na glasu kao pizzerija kojoj je dostava jako odudarala od onoga sto su posluzivali u lokalu. Mozda za nas koji smo dislocirani prakticiraju neku pizzu iz garaze.

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Možda sam ja čudak, možda sa mnom nešto ne štima, ali meni je najbolja pizaa ona koju si sam napravim doma.
Takodjer, pizza koju doma radimo (ili da kazem koju mi rade doma ) meni je daleko najbolja. Pecnica dosta jako grije, pa se s donje strane napravi hrskava korica, a od sastojaka znas sto si stavio i siguran si da nece biti iznenadjenja.
morph je offline   Reply With Quote