Citiraj:
Autor trouble
Morph,mi idemo svake nejdelje u Dvojku baš.....jumbo pola Ferarra pola Slavonska....ubojica od pizze. Dostava je svakoj pizzeriji slabija strana,a da Dvojci recimo mješana ne valja...nevalja... treba se znat kaj jest 
|
Ha cuj, Margherita je nekakva osnovna pizza, ako ne mozes dobro sloziti tijesto, sir i paradajz koji su temelj za vise manje sve pizze kako ces onda sloziti nesto kompliciranije. Da sam narucio npr. neku sa plodovima mora ne bih rijec rekao.
Citiraj:
Autor Visage
Ovo su teske uvrede Morphe von Foobar 
Tko god je probao Dvicu 2.0 asortiman (posebno u novom ambijentu) samo hvalu ima. Da ne pricam kad narucuju. Doduse mesne price mi nisu nepcu poznate, pa ne mogu suditi. Ali mijesane ili s morskim plodovima, koje ljudi najcesce uzimaju uz moju Vege gljivaricu, takodjer su otpjevane.
Jako cudno i prvi glas 
|
Nisu uvrede nego je istina

Bas sam se tebe sjetio kako bi te razveselili spomenuti komadici sunke u bezmesnoj pizzi

Inace Dvojka je svojedobno bila na glasu kao pizzerija kojoj je dostava jako odudarala od onoga sto su posluzivali u lokalu. Mozda za nas koji smo dislocirani prakticiraju neku pizzu iz garaze.
Citiraj:
Autor Roberto
Možda sam ja čudak, možda sa mnom nešto ne štima, ali meni je najbolja pizaa ona koju si sam napravim doma.
|
Takodjer, pizza koju doma radimo (ili da kazem koju mi rade doma

) meni je daleko najbolja. Pecnica dosta jako grije, pa se s donje strane napravi hrskava korica, a od sastojaka znas sto si stavio i siguran si da nece biti iznenadjenja.