View Single Post
Staro 20.09.2011., 22:15   #1237
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Heh, ma i nije lose, ja sam kao die hard bf fan uvjek optimist

Al da neke ljude iritira mogu razumjeti,

igram bf od 1942, a od bf2 pa cak i najudaljenijeg spinnofa od bf fransize bc2 sam sudjelovao u official forumima i dice nikad nije bio u dobroj komunikaciji sa communityem, mozda je to i ok jer su igre ispadale prilicno dobro

Al ovo neznam valjda sam pre star,
pratim bf3 od 2007e valjda kad se pocelo suskat o njemu, pa na forumima od prvoga dana, sav ovaj hype i marketing je strasno zamoran.

"retvit, retvita, retvita,.... tvita da je u petak nesto posebno"- pa filmic od 20 sekindi, powerd by fb2, preorder now!

"najava, najave, za najavu za 15 dana pa filmic izrezan na 5 komada svaki tjedan po 1, svaki powerd by fb, preorder now!

"reklame, tvitovi, fb promocije, ubit ce cod, ovo je trece ukazanje", pa prone confirmed!!!

early beta upad ako kupis osrednju igru prije godinu dana ????

early beta upad ako narucis LE ????

besplatne igre na originu ako narucite jos sad, al ne i za one koji su narucili prosli tjedan....

Mape iz BF2 al samo za LE , ostali ce ih moci dokupiti za mjesec dana!!???!

Posebna oruzija al samo za LE, ostali ih nece imati, il ce ih naknadno otkljucati, whatever....

Ni Beta nije pocela, jos 2 mjeseca od izlaska vec se mogu naruciti extra skinovi, i dogtagovi za 4.99$......

itd.

napokon filmic 64p CQ moda, svi se nabriju i ako jos nisu kupili iz 10001 razloga do sad, kupe LE = beta traje 15 dana, i zapravo je ponovljena alpha...

Sve skupa je stvorilo ljudima koji su htjeli sudjelovati i dati feedback, los filing jbg , valjda i odatle onoliko ragea po forumima.

Onda uzmu doslovno s**t u intervjuima, kako slusaju community, kao vratili su prone (mislim ok je bc2 bez njega jer je faster paced i manje su mape, al u nastavku bf2 bi se trebalo podrazumjevati) i jetove i 64 igraca????, pa jos najbolje da su isli unazad od proslog nastavka

Zelim ja njima da prodaju 4324324324 komada i zarade 43543535 milijuna, a posebno da igra bude odlicna i svi gustamo u njoj, al zadnjih 6 mjeseci pokusaja sudjelovanja u nastanku communitya najdraze mi igre je bilo LAME

Uz takvo tretiranje igraca (kupaca) kao ovaca, extra fail communitya su bf2 veterani koji oce reskinanu istu igru, konzolasi koji cvile da oce vise igraca, i standardno retardirana ekipa koja uljece sa ocu moc vriti to na svom pcu, 3 mjeseca prije igre kao da svi imaju kristalnu kuglu (doslovno svaki drugi topic na sluzbenom forumu vec 3 mjeseca).

Eto moje iskustvo BF3 zadnji godinu prije izlaska , nadam se svjezem pocetku i odlicnoj igri kad krene

Sry sta sam se raspisao bio sam banan mjesec dana, pa mi se skupilo, a zeni necu pricati sigurno o svojim bf frustracijama.
zen_sux je offline   Reply With Quote