Citiraj:
Autor GT3
@guls ajde mi objasni koje to ateste moras raditi svakih nekoliko godina? ja sam napravio samo jedno i platio ga 1200 kn.
nemoj srat po plinu. ne kazem da je svaki auto pogodan za plin i svakako ima majstora koji ne znaju ugraditi pa imas problema. cijena plina ide gore, ali ide i cijena benzina i dizela. naravno da se ne isplati ugraditi plin, ako radi 10k km godisnje, ali onda se ne isplati ni kupovati dizela, jer je dizel skuplji da odrzavati od benzinca, a manja potrosnja na maloj kilometrazi ti to ne vrati.
|
Čekaj, ti ćeš mi zabraniti da serem po plinu?
Nego, atest se radi prvi put i svaku petu godinu opet. Tlačna proba nakon koje slijedi ugradnja nove boce ili se dobiva atest na još 5 godina. To košta.
Ja imam račun za atest negdje iz Dugog Sela na 1890kn. Od AutoTima.
Meni je plin ugrađen od tvrtke AutoTim koja ima najskuplje i najbolje sustave na tržištu, Landirenzo Omegas je odabran. Koštalo me 15 somova.
15 tisuća kuna, aloooooo. Htio sam sustav koji se neće kvariti jbg. Služi me dobro i bez greške što je posljedica i redovitog servisiranja koje opet košta.
Imao sam Octaviu 1.9TDI od 90ks. Trošila je 5-6 litara na 100km, a nisam ju štedio. To je cca 60kn potrošnje. Na plinu imam 9-10 litara, što je cca 50kn potrošnje. Plinom šparam samo 10kn na 100km. Na tisuću kilometara ušparam 100kn. Na 20 tisuća kilometara ušparam 2000kn. A toliko dam više za registraciju i redovni servis plinske instalacije sa rezervnim dijelovima. Ne treba zaboraviti da svakih par točenja plina moraš odvoziti jednu rundu tanka benzina da ti se injektori ne zaštopaju. Što je opet van predviđenog troška. I to se dobro osjeti na mjesečnoj bazi, nekih 400kn mjesečno moraš propišati benzina samo golog tanka. Također svako paljenje vozila troši benzin, jedno minutu dvije dok se ne zagrije. Nije sitniš kad pogledaj na kraju mjeseca.
S tim da sam Octaviu servisirao u redovnim intervalima i troškovi održavanja uopće nisu toliko skupi koliko se priča, prešao sam s njom 180 tisuća km prije nego sam ju prodao. Registracija je bila jeftinija, servisi su jeftiniji (ako zbrojim iznos servisa auta i plina), nema atesta.
Plin sam uzeo s namjerom štednje, na kraju je ispalo čak i skuplje nego da sam u startu uzeo dizela. Nema toliko zajebancije, dvojnih servisa, dodatnih davanja, pažnje, opreza, definiranja načina vožnje i sl.
Preporuka: dizel prije nego plin.