View Single Post
Staro 20.09.2011., 06:57   #3196
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Aj mi nek ovo neko objasni...MS na sva vrata priča da je Win7 optmiziran za SSD diskove a reze su...loše+očito nije do hardwera...nekaj propuštam ili su opet shebali I/O ?
Propustas nes. Kad te lose reze benchmark alata (inace najvaznijeg softvera za rad na racunalu uopce) toliko brinu, usporedi ih sa tuđim rezultatima na istom disku i istom kontroleru (onboard s ploče).

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Mislim da ce novi Samsusng bit 500/350 i da ce imat vise IOPSA. Cijene generalno idu dolje, malo po malo pa se mozda isplati cekat..
Isplati cekat je jedna od bezveznijih fora - nacekat se mozes gro na taj nacin, jer ce cijene bit manje za 3 mjeseca. Isto i za 6. 9. 12... A ti cekas i cekas.

Isplati se ako ti kupljen hardver moze pomoc da zaradis pare koje si platio puno brze nego inace, ili ti je ubrzanje u radu na racunalu toliko da ti nije problem platit tu lovu za to ubrzanje

A s obzirom da je SSD jedno od najboljih "ubrzanja" na racunalu nakon dugo vremena i poboljsanje performansi u odnosu na obicni disk je na "OMG WTF" nivou - ak si netko moze priustit, uvijek im preporucam da si priuste Sad.

Zadnje izmijenjeno od: zwer. 20.09.2011. u 11:56.
zwer je offline