View Single Post
Staro 20.09.2011., 00:25   #13453
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
Vilicu? Mijenjaš Revelationa?
A oni kotači ti zbilja nisu bili primjereni stilu vožnje...
Da, ići će gore nešto novo sa 20mm osovinom. Novce imam, tako da mi se ne žuri sa prodajom niti je mislim kao Recona prodavati u bezcjenje. Vilica radi odlično, sad ću je i očistiti prije prodaje i staviti novo ulje. Čak sam razmišljao da to dam u servis, ako već meni netko ne vjeruje, tako da imam i račun od toga.

Što se kotača tiče - ruku u vatru dajem za ove koje imam. Jednom su centrirani u 3 godine i nešto mjeseci. Žbice su počele pucati jer su gažene toliko. Uostalom, to su 1.8 žbice . Prednja naba je vrh što se tiče kvalitete. Lagana i ima 9mm TA. Nije 15/20mm osovina, ali je sigurno veća razlika između QR-a i 9mm TA, nego 9mm TA i 20mm osovine.
Zamijenit ću žbice (90kn po kotaču), staviti 2.0 od DT Swiss-a i to će biti to. Najveća mana jest ta stražnja M525 naba. To je jedino govno na tim kotačima. Iskreno. Sad se nitko nije javio za njih, jer iskreno treba utući u njih 200kn. Ali bit će oni dobri za drugi set guma, ako ih nitko neće htjeti.
Da Mavic X317 nisu tako uski iznutra te da ima 20mm nabu, ne bih ih niti prodavao.