View Single Post
Staro 19.09.2011., 23:39   #4
mitra
Premium

mitra's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Evo ljudi situacija je sljedeca:

Uspio sam podesit da rani na 1600 mhz,probao sam sa opcijom X.M.P,restart medutim pisalo je oveclock failed ,uglavnom onda sam vratio na auto i samo sam promjenio pod opcije memory frekvencije tj stavio na 1600 mhz,eto to sam uspio rijesiti.

Sto se tice temperature procesora eto i to sam rijesio,u biosu je pokazivalo preko 10 C vise,preko asusovog programa u windows oko 37 idle,nakon opterecenja oko 48 -52 C,procitao sam malo po asusovoj stranici i kazu da je to normalno da u biosu bude tako.

Sto se tice memorije i slotova tu je i dalje problem.Znaci rade memorije na sivom i plavom slotu tj A1,A2,medutim kad probam stavit u oba plava kako pise po uputstvima nece,probao sam pojedinacno memoriju stavit u ovaj 2 plavi slot znaci samo sa 1 modulom,nece,probao stavit 2 modul,nece,nazalost do 2 sivog slota ne mogu zbog prevelikog coolera memorija ima pasive hladnjake.

E sad me zanima,jel moguce znaci na ovaj utor od memorije sto nece da radi,posto imam vegence memoriju sa pasivnim hladnjakom,malo dodiruje ona metalna rebarca od cpu coolera da zbog toga nece da radi i ako postoji mogucnost ako znate da se skine heatsink sa memorije bez da nesto pukne ili slicno.
mitra je offline   Reply With Quote