Citiraj:
Autor donniedarko133
Neobično mi je da je na tolike ova igra ostavila negativne dojmove. Možda je malo zahtjevnija za zavoliti u početku, ali kad se uvučeš u priču stvarno je odlična. Puno je zanimljivije igrati pretežito uz šuljanje, a i dobiva se više bodova na taj način. Mnoga područja mogu se proći na veći broj načina tako da situacija nije posve linearna.
Neznam jel netko spomenuo, po mojem mišljenju, najveću zamjerku u ovoj igri, a to su iritantno duga učitavanja, čak i kada je točka na koju se vraćaš minutu prije trenutne. Animacija lica bi također mogla biti malo bolja (Biowareovi naslovi), kao i umjetna inteligencija (Fear 3).
Mislim da oni koji igri daju malo više vremena neće na kraju zažaliti.
|
Mozes mislit, pogotovo ljudima koji se jos sjecaju DX 1.
Glede expa za non lethal dobijes 50, za kill 30, kad predjes leved bez da dignes uzbunu ikakvu dobijes ghost bonus od 500 expa.....sta je sranje, jer ako ides kroz igru i hackas svaki comp skupis expa ko blata.
AI je glup da je to neopisivo, nadmudrit idiota sa suljanjem nije neki uspjeh, kad se krecu po zadanim linijama i stano ponavljaju istu rutu, i majmun ce prije il kasnije uhvatit trenutak da makne nekoga bez uzbune.
Tako da ulozeno vrijeme u suljanje Vs. masakr mode nije neki tezak izbor, pogotovo kad je nagrada za suljanje nikakva al glubis vremena prilicno.
Presao igru 2 puta, na sneak i na masakr mode, jedino sam se na masakr modeu vise zabavio, mlatio ljude okolo, strazar te ne pusta naprijed...metak upozna strazarevo celo...itd.
Okolis je interaktivan koliko je i ameba dobitnik nobelove nagrade za fiziku. Nemozes razbiti bocu na stolu makar pucas u nju, a od objekata mozes podignit 2 kutije i vending machine, koje ti tu i tamo trebaju da bi se negdje provukao.