View Single Post
Staro 17.09.2011., 20:31   #139
domina
Premium
Moj komp

domina's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Danas sam odigro jednu partiju HON-a, te kao i obično, imo sam afkera. Bio sam strašno nafarman, em što se tiče creep killova em hero killova. Naravno svaki puta kad bi ja dobio kill, to bi bio killsteal, što drugo?
Kada bi nekome pomogao, to ne bi bilo dovoljno, kada bi napravio double kill, postavljali bi pitanja zašto ih nisam sve pobio... Kad bi me genknuli, svanuli bi komentari tipa:'what a noob'.
Sad se ja pitam dal sam tako loš?
Ehm, znam da nisam, jer igro sam tu partiju preko kurca s pol ruke, em zato jer znam da je igra full neizbalansirana, em zato jer znam da igram s budalama kojima sam jedino ja kriv šta god napravio, pa čak i dok nešto dobro napravim, oni počnu kenjat. Al jedna stvar mi nije jasna..
Ako se ja ne želim predat, jer očigledno imamo šanse (samo što to budale ne vide), zašto sam ja više 'kriv' od nekoga tko ode afk?
I da još malo poserem po hon-u. Kolko god da je ta igra vama bolja od dote ili lol-a, community je u debeloj kobasi. Ako ne možete reportat afkere, nema smisla igrat već tako lošu igru . Jer kao što ja uvijek kažem nekome tko mi skomentira:'why no ff, why waste time'?, zašto uopće igraš ako ideš afk?
domina je offline   Reply With Quote