Citiraj:
Autor Adriatix
Imaš li doma infracrvenu pečnicu?
Vjerojatno imaš Što misliš koliko bi bio životni vijek jednog skanera da ga staviš 10 cm iznad te ic pečnice?
|
Neumorni lirski sinkretizam narodne razboritosti i opomene
Moram priznati da me cudi - a mozda nisam dovoljno upoznat sa HR stanjem - kako kod nas nema neki trajniji izvor prodaje polovnih kopirki i ine opreme? Od prvog Stajerskog kutka pa nadalje, svaki grad ima nekakvu ponudu. Em je frekventna potraznja, em se nadje kupaca u svakom gradu. Puno puta bi omanja kopirka pokrila bolje potrebe nego Multi~Katica amfibije iz naslova.
eh da, komentiram, a covjeku nasapuniram temu bez odgovora
Citiraj:
Autor X-Plosiv
Da li po stoji neko laserski printer + scanner za crno bijele kopije do cca 700kn. Naravno, zanimaju me i cijene zamjenskih tinti, da ne koštaju kao suho zlato.
|
Daj malo prelistaj unazad ovaj podforum. Ne moras cak ni preko trazilice, jer imas stvarno brdo slicnih tema i konkretnih modela spomenutih. Ja bih isto gledao na Samsung, jer su mi vec 2-3 modela koja su prosla kroz ruke u jako dobrom sjecanju ostala a uopce ne volim multipraktik krameriju. Ali za CB kopije se opet ne moraju lomiti koplja velikim elaboratima, posebno ako nece biti ispis uredskog izlaza mjesecno.