View Single Post
Staro 17.09.2011., 17:29   #4
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Adriatix Pregled postova
Imaš li doma infracrvenu pečnicu?
Vjerojatno imaš Što misliš koliko bi bio životni vijek jednog skanera da ga staviš 10 cm iznad te ic pečnice?
Neumorni lirski sinkretizam narodne razboritosti i opomene

Moram priznati da me cudi - a mozda nisam dovoljno upoznat sa HR stanjem - kako kod nas nema neki trajniji izvor prodaje polovnih kopirki i ine opreme? Od prvog Stajerskog kutka pa nadalje, svaki grad ima nekakvu ponudu. Em je frekventna potraznja, em se nadje kupaca u svakom gradu. Puno puta bi omanja kopirka pokrila bolje potrebe nego Multi~Katica amfibije iz naslova.

eh da, komentiram, a covjeku nasapuniram temu bez odgovora

Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Da li po stoji neko laserski printer + scanner za crno bijele kopije do cca 700kn. Naravno, zanimaju me i cijene zamjenskih tinti, da ne koštaju kao suho zlato.
Daj malo prelistaj unazad ovaj podforum. Ne moras cak ni preko trazilice, jer imas stvarno brdo slicnih tema i konkretnih modela spomenutih. Ja bih isto gledao na Samsung, jer su mi vec 2-3 modela koja su prosla kroz ruke u jako dobrom sjecanju ostala a uopce ne volim multipraktik krameriju. Ali za CB kopije se opet ne moraju lomiti koplja velikim elaboratima, posebno ako nece biti ispis uredskog izlaza mjesecno.

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 17.09.2011. u 17:42. Razlog: zaboravio odgovor autoru teme
Visage je offline   Reply With Quote