Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 16.09.2011., 19:52   #5509
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Talking

Zadnje vrijeme svi nešto rade i kelje slikice pa ...mogu i ja nakeljit koju.

Danas sam napokon dovršio probnu kutiju (centralni) koju sam sklopio za čitavih 0 kuna.

Daske sam imao u podrumu...debljina ljeve i desne stranice nije ista ali nebi da je važno...unutrašnojst je razmazana katranom. Njega sam izvukao s plamenikom i špatulom iz jednog propalog projekta (sub kutije). Pištolj za vruče lipilo sam posudio prijatelju koji ga nije vratio pa sam ljepljenje spužve riješio tako da sam par patrona rastopio na špakeru u praznoj Rio Mare konzervi. Pitura me čekala u drvarnici. Temeljnu sam uzeo ovu za metal a jer druge nije bilo a ova crna ...rok je prošao prije koju godinu pa je umjesto piture u konzervi bila guma ali nije to bilo ništa što ne može riješito malo nitra i aku bušilica sa komadom savijene žice. Zbog toga sam dobio ljepu teksturu. Prvotno sam mislio naguzit skretnicu untra ali sam se nakraju predomislio i zaljepio je na komad lesonita odzada (naravno , preko komada spužve jer se mora pazit na vibracije) i sve polemio sa nekim komadićima kositra od Cardasa. Drajere sam zavidao sa običnim žutim vidama za drvo i ...centar gotov.

Prihvačam sve kritike i savjete kako poboljšat isti