Citiraj:
Autor MAGARAC
Baja, ne treba bit Shumi ili Senna. Ti stari auti nemaju serva niti ABSa niti icega takvoga i kao takvi ti vracaju neusporedivo vise infoa na volanu sto te automatski drzi vise koncentriranim ili ne znam, vise "sharp".. Prosjecni refleksi i malo hladnija glava su dovoljni.
Jedino sto je puno bolje danas je odrzavanje jer su ovi stari bili rupa bez dna. Zato sam ja svog prodao i kupio starog Switfa GTI koji je vozil bez ulja, vode skoro i bez benzina.
Moderne turbine imaju promjenjivu geometriju krilca sto ima omogucava vise momenata na niskim okretajima i zbog toga su i dosta manje nego te stare, laiciki receno. Druga jako bitna stvar je da su puno bolje hladene i zato odrazavanje vise nije takav problem. Ova na r5 je bila na sistemu od motora i temperatura je bila najveci neprijatelj tom autu. Neka bezeveze rupa na crijevu od 20kn je mogla izazavat havariju ekspresno..
|
Meni je servo najveća glupost ali eto, to sam možda samo ja...
Ostalo se slažen, novi auti su puno efikasniji, i manje troše
Ako pogledaš na drugu stranu, novi auti imaju smisla jer danas 90% vozača/ica ne žele nikakav teret za otić na tržnicu/trgovinu/kavu, i tu servo sa svim glupostima čuda čini...