Citiraj:

Autor  Starsailor

Meni kladionica nije biznis nit će mi ikad biti. 
Sukladno tome ja nisam odigrao na neki koeficijent nego sam odigrao na  Real protiv Dinama, istina utakmica je bila malo na nož ali svakom  normalnom je na primisli tog ogleda rezultat 5:0, zašto onda neuzet  lovu. 
Pa nisam ja uplatio na Nadala protiv Ljubičića di isto može bit 1.30 pa ga Ivan okrene i pokaže mu ko je tata.  
Ovakvih utakmica ko jučer nema svakih 5 dana, nego oko 5 godišnje i tu  svako može dignut lovu samo treba bit strpljiv i bez opterećenja ulagat. 
A ta tvoja računica da ne vrijedi ulagat na 1.30, možda 100 tisuća kuna,  jer što nemoš kupit sa 100 a da možeš sa 123. Za 1000 vrijedi isto, glupo ulagat za dobit 200 kn. Tu se rizik ne isplati, s  druge strane na 10 tisuća dobit 2350 je sasvim fino a ako kojim xy  slučajem i popušiš što je isključivo radi glupe oklade opet nisi izgubio  nešto s čime si mogao nešto pametno napravit. 

Sorry na offu. I da bude li na Real 1.30 i u Madridu te nebudu imali 9 bodova idemo opet, ovaj put po procesor gratis    

| 

Upravo ti to govorim, preveliki je rizik, samo sto drugacije gledamo kladionicu, ti po ovome gore ispadas vikend igrac, dok sam ja dnevno igrao 2, max 3 para za max tecaj 2 ili 3.
Upravo si to rekao, znaci 5 para godisnje se takvih pojavi, dovoljno je da te jedan zajebe i vec si na nuli aka ko da nisi ni igrao 
Bolje ti je onda vec takve male tecajeve igrat na tenis, bejzbol, hokej (ukupan rez ) itd itd, gdje su sanse 50-50, a ne 33posto na nogomet.