View Single Post
Staro 16.09.2011., 00:04   #47
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Evo da se i ja malo raspišem na ovoj temi. Možda nije best buy ali bi ste mogli početi razmišljati o njoj :

Logitech K360
Prednosti :
- bežična
- 150kn
- razmak među tipkama
- plitka
- veliki enter i hrvatski znakovi
- podosta function keyeva + standardne tipke za multimedia kontrolu
- garantiraju 3 godine da traju baterije (naravno uz uvjet da 2 milijuna znakova stišćeš godišnje )
- male dimenzije
- dobar dizajn (nije jednobojna nego joj je maska išarana sa dizajnom koji odaberete)
- ne zavlači se ništa u nju (valjda).
- unifying reciever

Negativna strana je po meni jedna jedina : nema svijetlo kad je upaljen num lock. caps lock normalno svijetli, ali num lock su zaboravili (wtf?)

Ukratko nakon tjedan dana visenja po forumima i pisanja gluposti u wordu tipkovnica je odlična (meni s mojim šapama kojem je MX1100 premali ). Ovaj razmak na koji se neki žale je odličan jer definitivno možeš brže pisati jer je manja šansa da fulaš traženu tipku. A i FN keyevi od F1 do F12 + home, end i pgup/pgdn su također prednost kad se navikne čovjek na njih.

Od mana naveo bi još samo što je redak sa esc i F keyevima duplo uži od svih drugih tipaka pa recimo pošto sam navikao na tipkovnicu na hp laptopu onda se znam zabuniti i kliknuti previous tipku umjesto esc-a. Osim toga stvarno nisam joj našao zamjerku (Iako bi više volio da sam dobio "zlatnu" nego crnu )

Moja tipkovnjačka iskustva su bila : hp trash laptop tipkovnjače, logitech par komada (G12, oni t-com bežični setovi), dinovo edge, sidewinder x4 i x6 tipkovnice te naravno tipkovnica na powerbooku g4 (još uvijek najugodnija tipkovnica kod pritiska tipki )
Red Dwarf je offline   Reply With Quote