View Single Post
Staro 15.09.2011., 21:49   #531
ivan77
Guest

ja onako , jednom pogodio koef 70 , jednom 56 , većinom ništa , po 10-20 kn max na puno parova..nikad više...zanimljivo jer sam reko da se nikad neću kladit.. al ono samo APP sistem.

Citiraj:
Autor Starsailor Pregled postova
Meni kladionica nije biznis nit će mi ikad biti.
Sukladno tome ja nisam odigrao na neki koeficijent nego sam odigrao na Real protiv Dinama, istina utakmica je bila malo na nož ali svakom normalnom je na primisli tog ogleda rezultat 5:0, zašto onda neuzet lovu.
Pa nisam ja uplatio na Nadala protiv Ljubičića di isto može bit 1.30 pa ga Ivan okrene i pokaže mu ko je tata.
Ovakvih utakmica ko jučer nema svakih 5 dana, nego oko 5 godišnje i tu svako može dignut lovu samo treba bit strpljiv i bez opterećenja ulagat.
A ta tvoja računica da ne vrijedi ulagat na 1.30, možda 100 tisuća kuna, jer što nemoš kupit sa 100 a da možeš sa 123. Za 1000 vrijedi isto, glupo ulagat za dobit 200 kn. Tu se rizik ne isplati, s druge strane na 10 tisuća dobit 2350 je sasvim fino a ako kojim xy slučajem i popušiš što je isključivo radi glupe oklade opet nisi izgubio nešto s čime si mogao nešto pametno napravit.

Sorry na offu. I da bude li na Real 1.30 i u Madridu te nebudu imali 9 bodova idemo opet, ovaj put po procesor gratis
,,ovaj...al 10000 kn to su 3 mjesečne plaće pa mislim da bi poludio...da slučajno padne crveni , penal za dinamo i evo ti X...jedino ako imaš baš 10000 viška , onda razumijem , ja kad stavim 20kn u kladu oprostim se s njima..jer znam da je kocka k**** ...no dobro , razumijem da je nekome 10000 kn ko i meni 20 , a što ćeš

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 15.09.2011. u 22:02. Razlog: dupli post...
  Reply With Quote