View Single Post
Staro 15.09.2011., 13:43   #121
Colop
Premium

Datum registracije: Sep 2011
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Ma gle, masine koje rade se u principu ne mijenjaju toliko zbog performansi, koliko zbog nabavljivosti eventualnih rezervnih dijelova. Jer ako ti krkne ploca, RAM ili CPU na takvoj masini, potrgat ces se dok nadjes zamjenu.
Točno... A i ovo računalo je već prestaro, pa kada već mijenjamo opremu, htio bih to napraviti kako valja

Citiraj:
Kada bih imao krajiski dinar za svaki puta sto sam se naslusao "nije nama problem kad nesto krepa", a onda kad krepa, covjek dozivi katarzu koliko sarenih izricaja moze smisliti ta ista osoba kojoj "nije problem da sustav ne radi nekoliko dana" (a bas se skidao p0rn)...

Citiraj:
Ovaj dio mi je krvav:

Prikaz broja koji zove - koliko vam se puta dogodilo da ne znate ništa o spisu za koji vas pita stranka na telefonu ili baš toj stranci niste željeli podignuti telefonsku slušalicu?
To je realan problem. Stranke jako pate od toga da ih se zna po imenu/prezimenu i da znaš sve o njihovom spisu čim te nazovu, a ako je ured malo veći ti imaš stotine, ako ne i tisuće stranaka. Ponekad imaš i stranke daveže kojim se ne želiš javiti, tako da je opcija totalno super.

Citiraj:
Ja sam se par puta susretao s ovim cudom -> http://www.advokat.hr/Software pa rekoh cisto da znam sto jos postoji.

Sretno!
Taj advokat je port istog takvog austrijskog programa. Nije mi nešto bio legao. Hvala na konstruktivnim prijedlozima, kada ovo sve izrealiziramo, napišem naša iskustva pa da barem nekome pomogne.
Colop je offline   Reply With Quote