Citiraj:
Autor Bubba
Ma gle, masine koje rade se u principu ne mijenjaju toliko zbog performansi, koliko zbog nabavljivosti eventualnih rezervnih dijelova. Jer ako ti krkne ploca, RAM ili CPU na takvoj masini, potrgat ces se dok nadjes zamjenu.
|
Točno... A i ovo računalo je već prestaro, pa kada već mijenjamo opremu, htio bih to napraviti kako valja
Citiraj:
Autor Bubba
Kada bih imao krajiski dinar za svaki puta sto sam se naslusao "nije nama problem kad nesto krepa", a onda kad krepa, covjek dozivi katarzu koliko sarenih izricaja moze smisliti ta ista osoba kojoj "nije problem da sustav ne radi nekoliko dana" (a bas se skidao p0rn)... 
|
Citiraj:
Autor Bubba
Ovaj dio mi je krvav:
Prikaz broja koji zove - koliko vam se puta dogodilo da ne znate ništa o spisu za koji vas pita stranka na telefonu ili baš toj stranci niste željeli podignuti telefonsku slušalicu?
|

To je realan problem. Stranke jako pate od toga da ih se zna po imenu/prezimenu i da znaš sve o njihovom spisu čim te nazovu, a ako je ured malo veći ti imaš stotine, ako ne i tisuće stranaka. Ponekad imaš i stranke daveže kojim se ne želiš javiti, tako da je opcija totalno super.
Citiraj:
Autor Bubba
|
Taj advokat je port istog takvog austrijskog programa. Nije mi nešto bio legao. Hvala na konstruktivnim prijedlozima, kada ovo sve izrealiziramo, napišem naša iskustva pa da barem nekome pomogne.