View Single Post
Staro 14.09.2011., 23:03   #1334
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
1:0 na kraju izgleda stvarno lijepo s obzirom da je s druge strane jedan real madrid. ali da nije bilo kelave, nebi to ostalo na jednom golu......... a dinamo je realno imao jednu stvarno pravu sansu (jes, rukavina panj) i par osrednjih polusansi, ono sto se sammir spetljao isto nije bilo jako izgledno da ce lopta proci kroz 2-3 igraca i ikera, ono........ iako je veceras on bio najlosiji dinamovac, to je valjda svima jasno.

ali kako netko rece, dinamo je pokazao veceras da zna igrati i s najvecina, iako mi veceras real iskreno nije nekako igracki/napadacki izgledao.
zapravo koliko mi je dinamo veceras izgledao dobro naspram nekog prosjeka, skoro mi je tolikio real izgledao losiji.

ali pravi dinamo ce se vidjeti kroz sljedecih 2-3 utakmice, jer isto sto nitko nije napomenuo, prevelika je to oscilacija u igri. zar se vec zaboravlja malmo i onih drugih 45 minuta koje je bilo horor gledati, da nisu bili u stanju imati 3 minute loptu u nogama? ovo veceras ce se svi sloziti da je izgledalo vrlo dobro i pristojno, ali mene zanima da li ce zadrzati ovakvu kvalitetnu.........
ako da, bude dinamo prosao dalje, sto mi je kao jednom navijacu bilo kojeg CRO kluba itekako veseli .

Burko je offline