Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 14.09.2011., 11:44   #541
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
To sto igra radi na samo dve jezgre nije garancija performansi. Lako se moze desit da ce bas zbog toga igra bit jako zahtjevna u pogledu bandwidtha, brzine i kolicine casha, odn. efikasnosti strukture proca. U toj situaciji starije platforme mogu puno vise trpit zbog same strukture, nego zbog nedostatka jezgri. Tako da se moze desit da ce neki noviji i5,i7 imat duplo brze perf. od core 2 duo ili sl..
U pogledu perf. ovu igru mnogi usporeduju sa Starcraftom 2. Pise se da ce bit i nesto zahtjevnija. SC2 na papiru ima smijesne zahtjeve ali u realnosti ultra/high postavke na visim rezolucijama( MP a ne SP kamapanje sa 3 jedinice) traze upravo ovo gore..

Ordeme da ne zagadujem previse ovu temu.
Performanse u SC2 se mjera kad pokrenes malo vise jedinica u nekoj MP mapi. Onda i puno jace konfe od tvoje voze sa 20fps ili manje bez obriza na razne fixove i sl.. Vidim da si bistar pa ti ne trebam objasnjavat da je to upravo zbog ovog sto ti pise gore. Mislim da u realnosti nisi vidio SC2 osim "free" verzija"..
Ja imam i7 jer imam brdo para i vjerojatno cu imat i LGA2011 iako mi ne treba ali to nebi trebala bi tvoj briga..

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 14.09.2011. u 16:06.
MAGARAC je offline   Reply With Quote