Citiraj:

Autor  Baja 001

Nego vidim dosta vas nema neki posedna SW, ja koristim UltraMon. Ali iman nekoliko problema, duplira mi ikone na drugom ekranu (šta je dobro) ali tada na drugom nema previewa, niti dodatnih windows funkcija (play, pause, fullscreen i sl), isto tako nema ni jump listi, i najvažnije istanca s drugog ekrana nije prikazana na prvom šta je opet minus    

| 

Doba noci kad koncentracija i nje bas na visini. Ali cini se da krivo predpostavljas neke zakonitosti ogranicenja samih aplikacija u vise monitorskom prikazu. Jer Ultramon nije svemocan u takvim ogranicenjima. A nisu sve aplikacije dorasle nativnom radu na vise monitora, ili, da to okrljasteno izvode. Negdje je kombinacije ogranicenja (XP...) a negdje bas lijenost autora da se uopce razmatrao vise monitorski rad.
Kopiranje ikona? Zasto? 
Zar ti nije dosta Smart Taskbar > potvrda za koristenje ST-a i prelazak u mode :
 Mirror - each taskbar shows all tasks
Po pitanju "dozivanja" aplikacija, svaki je monitor je tada donekle primaran. Jasno, pojedini toolbari se ne mogu dozvati bez varanja ili rucnog podesavanja kako i gdje ce se okidati. Ali, u vecini slucaja zanemarivo i moze se ublaziti individualnim postavljanjem pravila za aplikaciju.
P.S.  o' Baja, Baja, pa zasto ode na drugi avatar? Tri rolanja sam imao, dok ne svatih kome odgovaram 

Drzite se istog avatara, o' stari vukovi PCE-a.