View Single Post
Staro 13.09.2011., 23:39   #1528
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ma, imali smo mi tigrica, jedna prije rata je bila neka divlja, Zizi...... jako slicna ovoj tvojoj koju si imao, ta je zbrisala prvom prilikom van i nitko nije zalio za njom jer je samo grizla, nije nista htjela nauciti ponavljati, bas divlja.

drugi je bio Kiki (broj jedan, Kiki prvi ). e to je bila najpametnija tigrica, dolazila kad ju zoves, sleti na rame/prst, pricala je i psovala sve u 16...... i imala je jednu jako losu naviku, sletiti na tepih i tamo se zajebavat. tocno se sjecam veceri kad smo isli na more, strka, panika, stvari...... Kiki bio pusten (iako je isao s nama na more godine prije, bez frke), na tepihu, i sestra ga nagazi, nije ga vidjela. jebiga, imali smo sahranu iza zgrade dva sata prije nego smo isli na more, stara i sestra bile uplakane cijeli put .

treci je zbrisao dosta brzo, taj nije niti vrijedan spomena jer je bio isto dosta divlji. cetvrta tigrica (tj Kiki drugi) je kako rekoh izdrzao do prirodne smrti, jadan je vec lagano gubio perje, bas se vidjelo na njemu da je ostario i dosta osugavio. ali nije bio pametan kao prvi Kiki, iako je i ovaj zbrisao na balkon, napravio krug po slobodnom zraku, i bris nazad u zatvoreno .

ja nazalost nemam niti jednu sliku jer je posljednja tigrica umrla prije skoro 10 godina, nije se niti razmisljao da se slika digitalcom. negdje ima par fotki prvog Kikija, ali nije bila zelenkasta kao tvoja (bio je Zizi takav), sve ostale su bile plave .

a inace sto se nabave tice, barem prije je bio neki poznanik od stare sto je uzgajao tigrice, od njega smo dobili posljednje tri, svaka je bila u kutiji od zarulje . jos mala, neodrasla skroz se sjecam, bas bi sada imao papigu . jedino ustvari sto mi smeta je sto sere gdje god da stigne, kad pogledam LCD, nije mi bas do brisanja smotuljka s gornje plohe .

Burko je offline   Reply With Quote