View Single Post
Staro 13.09.2011., 23:34   #783
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor RaNz0 Pregled postova
Za sada predobro, vrlo sam zadovoljan izborom, samo imam par pitanja...

Sad će uskozo bulldozeri, zar ne? Kakav je ovaj AMD u pogledu grijanja s obzirom da ima 100 W TDP i da su se prethodne generacije AMD-a dosta grijale?

Ne mora biti sve iz iste trgovine, ionako ću to ja sam spajati, nije mi problem, problem mi je jedino odabrati, jer nisam u toku, a to se mijenja iz dana u dan, a nema se više vremena tjedan dana čitati recenzije.
Volio bih 27" monitor, ali to mogu i kasnije. Kakvi su ovi 3D monitori? Jel mora biti film u 3D snimljen, ili oni nekako sliku konvertiraju u 3D kad se gleda film? Vidio sam neke Samsunge za 5-6k kn, ali sumnjam da je ta tehnika još dobro razvijena, vjerojatno je bolje pričekati još koju god za to, zar ne?
Ne volim ledice s vanjske strane kućišta, pa ću ovo vjerojatno zamijeniti nekim drugim. Nije uvjet da to sve stane u mATX, vjerojatno ću nekog chiefteca, ili neku sličnu robusnu nakupinu metala.
Da, bulldozeri dolaze uskoro . Ovaj APU se jako malo grije, unatoc TDP-u od 100w, prethodne generacije nemaju bas bliske veze s ovim jer je napravljen u naprednijem proizvodnom procesu - detalje mozes naci na netu.
27" monitor? Ok, ako mislis da ti treba, zasto ne... 3D monitori su imho zasada debelo neisplativi i da, film triba biti snimljen u 3D tehnologiji da bi ima taj "3D dozivljaj". Kuciste je imho pun pogodak sto se tice tvojih zahtjeva,
a to sto ima jednu ledicu u obliku crte (koja btw slabo svitli) je druga stvar. Ako ti se ne svidja naci cemo nesto drugo. Aj se ti prvo odluci sto zelis pa javi, jer vidim da tu ima svakakvih ideja, od matx-a do robustnig cifteka

Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
kolika je razlika izmedju 955 black edition i core i5 2500, jel vrijedno skoro duplo vece cijene, jesu li i perfomanse duplo vece?
Pa glavna razlika je u samoj arhitekturi (kruske i jabuke), to naravno mozes u detalje naci na googleu. Da se isplati davati duplo vise love - ne, da su performanse duplo vece - ne..
No opet ovisi sto ocekujes od kompa i sto mislis raditi na njemu. Ako ces igrati igre, razlike ce biti malene - vise ces profitirati sa jacom grafom + 955BE nego sa slabijom uparenom s i5-icom...