View Single Post
Staro 13.09.2011., 20:06   #212
d^_^b
Premium
Moj komp

d^_^b's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Pozdrav,

treba mi laptom za oko 6500 kuna, moze par kunica gore-dole. Naime, za 10 dana dolazim u Hrvatsku i tamo cu usput kupiti laptop jer su cjene mnogo pristupacije nego kod nas u Sarajevu (ako ima neka tema o tome kako da na granici sredim povrat poreza, bio bih zahvalan za link ).
Sad, molio bih nekog da mi preporuci prodavnicu u Zagrebu jer cu tamo biti.

Ono najvaznije - laptop. Koji odabrati? Treba mi nesto sa barem 17 inca, da je jaci od mog computera. Ono sto zelim od njega je da moze izdrzati Firefox sa dosta otvorenih tabova, Photoshop (nije nista preozbiljno, ali ne zelim da steka), Delphi i C#. Sto se igrica tice, tesko da stignem igrati, a kad igram to je uglavnom Football Manager ili PES, tako da ne mora imati neke super-ultra mega performanse za igre.

Sto zbog kablova i prostora koji zauzima, sto zbog nemogunosti da ga nosim sa sobom, pa moram sve prebacivati na stikove, pa se opet muciti, moram se rijesiti computera i nabaviti laptop.

Off Topic: Brat je lud za onim Samsungom Galaxy Tab, moze li mi netko reci koliko kosta i gdje je najpovoljnije za uzeti. Htio bih da to bude neki rodjendanski poklon

d^_^b je offline   Reply With Quote