View Single Post
Staro 13.09.2011., 17:24   #942
LoLlik91
Ćevap-eater
Moj komp

LoLlik91's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
-osobno kupujem kod njih stalno,u zadnjih 2 godine sam kod njih ostavio dosta novca,kupovao kompjuter,i jos naknadno nadogradivao isti. preporucam ih svakome kad slazem nekom kompujter ako se kupuje na keš.

-prije par tjedana sam imao situaciju gdje sam kupio novi ram kod njih,corsair 1600mhz 2x2gb kit. i oni su uredno bacali bsod,probao sam na frendovom kompjuteru i radilo je sve normalno, memtest je takoder uredno prolazio. i sad, posto sam bio u poslu, nisam uspio vratit ram u prvih 8 dana gdje bi dobio zamjenu bez pogovora. uglavnom, mjesec dana kasnije (pola tog vremena sam imao rame od tog frenda kod kojeg sam isprobavao,jer je njemu radilo,a meni moji nisu.) sam dosao do servisa i objasnio situaciju, decki su rekli da ce oni osobno isprobat/testirat ram i vidjet sta se moze napravit po tom pitanju.

-2 sata kasnije ja opet dolazim u ducan, decki mi kazu da mi mogu zamijenit ram. imao sam mogucnost odabira kingston hyper x rama koji su bili jeftiniji 20 kn sto sam i zamijenio, medutim nisam dobio povrat ovih 20 kn, jer, kako su oni objasnili, izlaze mi daleko u susret jer mi mijenjaju ispravne rame za nove sto i je istina. nisam se bunio,uzeo sam rame i otisao. dobio sam novu garanciju i komp radi najnormalnije sto mi je i najbitnije.

-sve u svemu,sto se mene tice bili su ok po pitanju usluge i ljubaznosti i s njima za sad nemam problema.
-iako su mom jednom poznaniku pokusali uvalit 400 kn jeftiniju maticnu,staru 2 mjeseca koju je on doveo na garanciju jer nije radila. kak je on tvrdoglav, nije pustao nikog na red od kupaca i sat i pol je stajao tamo dok mu prodavac nije dao tu istu maticnu. a na pocetku je rekao da je nemaju na lageru...
LoLlik91 je offline   Reply With Quote