View Single Post
Staro 13.09.2011., 12:32   #48
NemoRS
Premium
Moj komp

NemoRS's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Sensationa imam 3 tjedna. Kupio sam ga u Tmobileu na produzenje i bodove. Usla mi je prasina s lijeve strane uz rub na sredini ekrana. Izgleda doslovno kao maglica u svemiru. Jos par zrnaca na sredini ekrana malo vecih. Ne da sam zamracio nego je to toliko iritantno i to pogotovo na suncu. Vidi se jako. Uz to imam i foliju i gel masku. Navodno je to globalni problem, sto sam se nacitao bome na netu. Nisam izdrzao gledati ga takvog i poslao sam ga jucer na reklamaciju. Ide u agrammservice. I s njima sam pricao u vezi tog problema i rekli su mi da ga tehnicar mora pregledati jer sam posebno naglasio da ga nezelim dobit s ijednim zrncem prasine nazad i da nezelim za mjesec dana opet slati telefon. Razocarao me kvalitet tog sensationa jer nisam jedini s tim problemom. Baterija se dosta grije i moram ga punit barem 2x na dan. Ostalo je sve ok osim sto mi zvucnik na reprodukciju vremenski uvjeta krci. To sam isto napomenuo, a vidim da je ovaj u t mobilu stavio da mi se i softwer pregleda i kao da se telefon smrzne. Ja reko pa nesmrzne se samo neka sve provjere. Kaze on ma bolje ovako. ajd reko ok nek bude. Ocekivao sam novi uredjaj jer je telefon preskup da bi se islo kemijat nakon samo 3 tjedna.
NemoRS je offline