pa, nije ljubitelj, i kad se sa crijevom strcne prema njoj - bjezi. ali ovako ide u vodu, lagano do koljena, pa i preko ovih vrucina stara capi crijevo pa ju polijeva, a Una samo zmirka i uziva......... skoro kao kod cesljanja, mislim da konj jedino vise uziva u cetkanju od Une

.
ali ustvari moram reci jednu negativnu stvar - dosta ljubomoran pas. ne da je agresivna ili da rezi ili nesto slicno, ali kad je imala ove stence, bas vidis po njoj kako je ljubomorna kada smo se s njima igrali, a ne sa njom. isto zna lajati na staru ako ju ova ne ferma 2%, ali ne lajati poprave, nego bas privlaci pozornost na sebe. mislim, mozda normalno, pogotovo s obzirom da je vec "u godinama" dobila nove vlasnike pa se mozda nekako boji da nas ne izgubi, ali svejedno primjecujem tu recimo negativnu osobinu.
a inace pitoma, laje ona kad netko nepoznat dode, ali nakon pol minute je to vec maza.......... neki dan je dopustila dvoma djece (mali od 4 godine i curica od 7) da ju navlace, cak je i trcala za teniskom lopticom podosta puta i vraca ju njima, niti da je gurnula koje dijete (a isto ima fest kila, ne znam kako ju izvagati).
uglavnom preporuka ako imate mjesta i tako-tako hrane (ponavljam, ova zdere doslovce sve, neki dan je pojela sa gustom ostatak rucka - kuhani poriluk s par komada kruha) za uzeti/imati labradora, stvarno odlican i pametan pas, i koliko vidim nije samo osobno misljenje

.