Tema: F1 2011
View Single Post
Staro 12.09.2011., 23:32   #866
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Nakon prvog kruga rekao sam, Renault ima najbolji zvuk . Nakon drugog kruga rekao sam , Da!, Renault ima definitivno najbolji zvuk Jednostavno ubija, pogotovo onaj "rafal" kod usporavanja. Ma neopisivo, uh jos se najezim kad se sjetim.
Da spomenem, Deda potpuno drugacije mijenja brzine (nazalost) od vodecih (barem tamo gdje sam ja bio) . Ascari-dolazak sa cca 300 kmh, kocenje pa lijevi zavoj (jos uvijek sve ok) i cim udje u desni zavoj puno prije ostalih promijeni brzinu na vise!. Tu gubi dragocijeno vrijeme (iako vjerujem da je to najbolji nacin zbog slabog gripa) ali moje objasnjenje je to sto je merc bolid dosta slab na prenosenju snage na podlogu (i aerodinamicki je slabiji) pa Deda mora (cca 40 metara) ranije usaltat u visu brzinu ,pa okretaji padnu na nizu vrijednost (a dobije na stabilnosti) pa se onda komotno ispuca prema ravnini pred parabolicu. Ovom shemom bolid je sporiji (kroz sredinu Ascari zavoja) od vodecih, no mislim da tako salta radi losheg merca ne zbog toga sto nezna. Logicno je kada se ovako mijenjaju brzine da se dobije nesto na stabilnosti, a to je ono sto merc ove a i prosle godine nema. Dakle deda se bori sa bolidom i jos uspjeva drzati Hama iza Jao ode nagodinu opet