Citiraj:
Autor overload
Nije bilo nijednoga jer glavni uvoznik za RH je osto bez i tek ovaj tjedan tocnije 15-toga bi trebala stici nova posiljka, za tipkovnicu neznam ali za zagrijavanje nekoliko njih sto ih je uzelo prije nego su se rasprodali su testirali i temp su im ok, valjda se to naslo par primjeraka da se griju, a i ja osobno nebi prihvatio izjavu servisera da je do 100 normalno ako ista ta serija se zadrzava ispod 90.
Mos napisat sta si uzeo i kako si zadovoljan jer ako ne stignu i ja cu morat naci nec drugo!
|
Evo pogledaj link:
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=556
Ista konfiguracija Acera se dala nac i jeftinije nekih 300injak kn ali sam ovog uzea zbog boljeg/cvrsceg kucista, manje mase, dizajna te najvise zbog otvora za ventilaciju, ima ih 5 komada s donje strane te jedan sa lijeve strane. Dosad sam stvarno zadovoljan s laptopom. Koristia sam ga (lagano) u krilu vise od sat vremena i nije nista neugodno ni vruce, doslovno je necujan, a baterija traje stvarno puno. Nisam nijednom dosad radio od max do min odjednom ali kad se skupi u 2-3 puta bilo je skoro 6 h nekog manje zahtjevnog rada. Dosad sam napravio 2 ciklusa i oba puta je bilo slicno 5-6 h minimalno (slobodna procjena ali nisam sigurno falia puno).
Osim onog straha od pretankog ekrana i za mene neuobicajeno siroke tipkovnice skuzio sam da mi je touchpad cudan, ne prati bas najbolje pokrete. 6 god. stari HP je stvarno bio bolji po tom pitanju, na njemu sam radia totalno precizno dok mi se ovaj ne cini ni priblizno dobar. Imam svakakve vrste guzvi pa nisam jos nista istestira, to cu kad stignem ali zasad su mi dojmovi stvarno jako dobri izuzev par navedenih sitnica.