Citiraj:
Autor [Psyho]Cox
ja bas gleda prosli tjedan kako je moguce da je u Magazin RS-u taj bio za ~4300kn a svi ostali webshopovi nudili ga za 5000kn. Poslao mail i naravno nije bio dostupan, onda sam gleda i onaj sa i3 2310 i 500gb hdd i nije ni njega bilo po slicnoj cijeni i onda sam uzeo nesto drugo. Iskreno taj djeluje presavrseno, od komponenata,garancije i cijene ali stvarno nisam bio odusevljen kad sam ga pogledao uzivo i opipao. Tipkovnica mu se prilicno uvijala na sredini i to me nekako zabrinulo, a takodjer je bilo komentara o prilicnom zagrijavanju.
|
Nije bilo nijednoga jer glavni uvoznik za RH je osto bez i tek ovaj tjedan tocnije 15-toga bi trebala stici nova posiljka, za tipkovnicu neznam ali za zagrijavanje nekoliko njih sto ih je uzelo prije nego su se rasprodali su testirali i temp su im ok, valjda se to naslo par primjeraka da se griju, a i ja osobno nebi prihvatio izjavu servisera da je do 100 normalno ako ista ta serija se zadrzava ispod 90.
Mos napisat sta si uzeo i kako si zadovoljan jer ako ne stignu i ja cu morat naci nec drugo!
Citiraj:
Autor sup0
Uzeo bi onda taj laptop. Samo me još zanima dal je taj procesor ok za igre.
|
Dovoljan je, to je nova generacija procesora nema turboboost kao i5, al ce sve zadatke obaviti i vrtit igrice!