View Single Post
Staro 12.09.2011., 14:24   #827
robogo
Registered User

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Autor CaptKirk Pregled postova
Ovaj problem kod neuspjelog reconnect-a je izgleda prisutan kod svih. Ja sam osobno tražio i dobio zamjenu routera s nadom da je problem bio u prvom uređaju. S drugim uređajem ništa se nije promijenilo na bolje. Sad se uopće pitam čemu uopće ovaj topic i 27 ispisanih strana kad još uopće osnovne boljke nisu riješene. Neka se eksperti koji su radili na ovom routeru već jednom izjasne,da li ima nade da ovaj router jednom proradi kako treba,bez pucanja Interneta,neuspjelih reconnect-ova i ostalog? Ako nema,tražit ću od providera da mi ovo tunisko smeće jednom zauvijek ukloni iz kuće i dade kakvu-takvu alternativu koja će me zadovoljiti...Još me jedna stvar živcira: Topic je zamro a ništa ne radi kako treba...
Dio sa neuspjelim reconnectom se i meni događa već neko vrijeme, probao sam uključiti 24 hour reconnect između 6 i 7 ujutro pa ćemo vidjeti što se događa dalje.

BTW:

And finally, Openwrt booting on SX762 with USB rootfs and WIFI working too

Citiraj:
Well with some modification of dwc_otg usb driver, Ralph was kindly sent me, and some luck (found a kernel with source that powers up USB port) got USB up and running. Wifi what i was thinking will be a harder task was even more easy, while ath5k do not recognize device because of its pci id and lack of eeprom (that is what wlan_eesim module was used for) after adding pci id and rewriting eeprom reading code, it got Wifi up and running too, still need to clean some of the stuff and figure out why AP+Client mode on Wifi not working together, but there is a progress at least.
robogo je offline   Reply With Quote