View Single Post
Staro 11.09.2011., 17:36   #1491
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
ovo dvije lampe objesiš mačku o rep
mogu ti poslikat terarij sa upaljene dvije lampe, to je polumrak i treba ti lampa koja ima daylight spektar
uvb lampa, koja je neophodna, 26W 10.0 ti košta cca 150kn kak si rekao, spot lampa koju sam ja uzeo košta 70kn, a za spot lampu možeš uzet bilo koju reflektoricu budući da joj je cilj da zagrije mjesto gdje je usmjerena i uvb lampa
uz to imam još i dvije lampe, philips daylight 23w (kao 100-120W normalna žarulja) ne sjećam se cijene, oko 70-90kn po lampi

ovo 300-500 žohara, cvrčaka...je istinito kad bradata malo poraste, moja je još mlada pa ne jede toliko(3 tjedna ima)

vitamine kupiš jednom i imaš ih dosta dugo, oni su nikakav trošak
a izračun samog terarija.... sa rasvjetom....oko 1500kn valjda mislim da je i više

sve to skupa košta, ali eto sad na spavanje idem sa cvrčcima, i mogu reć da zaspem ko beba dok fino cvrče

empress - sa bradonjama se bilje ne stavlja, pogotovo plastično jer vole gricnut a plastika se ne probavlja i eto ti problema
ako želiš staviš prirodno, koje odrasli brado redovito pojede pa se moraš pobrinut da nije otrovno...sve u svemu, bez bilja je bolje, mislio sam mu nabavit granu loze pa stavit unutra al budem vidio...

uskoro ću se bacit u izradu još jedne pozadine čini mi se

Bavim se teraristikom 3 i pol godine i imao sam bradonju, sad imam 12 tarantula i 2 zmije ( afrikanera i kraljevskog pitona) tako da ipak znam sto i kako