Pozdrav,
Trenutno sam vlasnik originalnog Med500x (i s njim sam super zadovoljan) ali ga razmisljam zamjenit za 500x2
Naravno da me malo plasi cinjenica da mi HDD moze krepat i da mogu ostat bez podataka - tako da razmisljam o kupnji Synology 1511+ NAS-a (jako je skup, al vec me zivciraju svi eksterni diskovi + dobivam zastitu RAID-a, pristup preko interneta...)
imam nekoliko pitanja u vezi simbioze ta dva proizvoda:
1 - Da li mogu spojiti 500x2 i 1511+ na nacin da ga 500x2 vidi kao "vanjski HDD" i onda samo "povlaciti" filmove i muziku sa 1511+
2 - ako to mogu napraviti (1) da li moraju oba uredaja biti ukopcana u ruter ili mogu "direktno" ukopcati 1511+ u med500x2
3 - procitao sam na Synology forumu da 1511+ moze "vrtiti" npr. MKV datoteke - sta to znaci? - da mogu 1511+ ukopcati direktno u telku ili...
4 - med500x2 ima onaj wi-fi adapter - jel to cemu sluzi?, odnosno, dal mogu preko tog wi-fi-a na neki nacin "povlaciti" filmove sa 1511+ (pod pretpostavkom da je 1511+ ukopcan u ruter)
Stvar je u tome da 500x2 nije stalno kod mene - cesto ga nosim na druge lokacije pa bi na njemu imao samo "trenutne" filmove i muziku a kao baza za sve podatke bi bio Synology 1511+
puno hvala na odgovorima