Citiraj:
Autor Pupo
Ventili se nebruse, mogu se sam ušlajfat ponovo il se mjenjaju ventili i sicevi ventila i onda se i ti novi ušlajfavaju(neznam kako se to stručno kaže, ovo je majstorski izraz kod nas).
Inače, opće je poznato da VW dizeli malo teže pale. Teže uvjetno rečeno al nema tu govora da auto nemože od prve upalit il da se mora pumpat gas.
|
ma na to sam mislio samo svako ima svoj izraz pa sam htio laicki objasnit

Btw ne pale teze. Od 97 godiste medulinija pa na dalje mtori VW pale bez grijaca do -5

Provjereno. Pale na zub i bez greske
Citiraj:
Autor blava
Ma na tifonu ce biti ubuduce toceno,viditi cemo sljedeci tjedan ide na pretres 
One more question,daljinsko zakljucavanje/otkljucavanje ne radi,baterije nisu problem,kaze autoelektricar da ako je oslo nesto da je popravak preskup ?
Any guess sto moze biti i cijena ?
|
Moguce ista stvar kao i na mom.Dali ti pisti kad ne ugasis svijetla i dali ti radi srednje svjetlo kad otvoris vozaceva vrata ? Ako ne, rijesenje : centralna brava u vozacevima vratima. Nova 1300 kn , polovna 400.Ja sam imao srecu i kupio novu za 400 kn

. Od onda sve oke.
Sto se tice pitanja jel autu moze bit sta.Ne bi trebalo samo slabije vuce i vjerovatno malo dimi. Preporuka kod SVIH passata do kraja B5 linije je : skinuti katalizator.Auto bolje ide bolje vuce a zagadenje na tehnickom je jednako kao i s njim.Ali to napravi kad sredis ventile.Ja sam i na medu liniji i na b5 capnuo katalizator i to mi je cak i majstor rekao ( i automehanicar i taj sto radi auspuhe) da je prva preporuka skidanje katalizatora.Jos nesto , nisam siguran dali tvoj ima promjenjivu geometriju lopatica turbine ali ako ima posto su ti ventili prljavi vjerovatno dimi malo jace i prlja turbinu, bilo bi dobro skinuti i ocistiti turbinu da taj mehanizam "proradi" ako je zapekao(ako zapekne ne dobijas svu snagu motora pri nizim/visim okretajima).