Citiraj:
Autor redscro
Drugi proizvođači niti nemaju matte ekrane za tu cijenu, pa ti ostaje samo izabrati konkretan podmodel Probooka 4530s.
Sama izrada tog laptopa je vrlo solidna i iznad prosjeka klase, tako da tu nemaš problema. Zagrijavanje ne mogu komentirati jer tu mogu biti velike razlike od modela do modela, a pokazalo se i među primjercima istog modela. Ipak vjerujem da je ok.
Nisi spominjao igre. Ako ne planiraš ništa igrati niti raditi nešto za što je potrebna odvojena grafička, razmotri ovaj s i5 procesorom i 7200rpm diskom. U tom slučaju sigurno ne trebaš ni više od 3GB RAM-a.
|
A da li je opravdano ići za matte ekranom? Koristio sam 4710s sa matte ekranom i neku Toshibu sa gloss ekranom i znam da sam sa Toshibom jedva našao kut pod kojem mogu normalno vidjeti, dok je na tom HP-u sve bilo savršeno što se toga tiče.
Konkretno postoje li veće razlike između 4710s i 4530s što se tiče plastika, tipkovnice i općenito izrade?
Igranje mu nije namjera, više je to za potrebe faksa, bitan multitasking, uz podosta multimedije (glazba, filmovi, serije, 720p po mogućnosti). Za ovim konkretnim modelom kojeg sam linkao sam se poveo pošto jedini ima 4GB RAM-a.