Citiraj:
Autor housel
Aj sretno s kupnjom, svakako navedi dojmove, pomoći će još nekome 
|
Eto, jucer sam dosao u ducan i nekako me vuklo na Pioneer-ke i njih sam nekako vise favorizirao. Cak su Pionner bile i nesto teze te davale nesto bolji dojam da su kvalitetnije.
Onda sam pitao covjeka u ducanu (Ronis) sto bi on uzeo od te dvije opcije, te mi je odgovorio da bi definitivno uzeo Sennheiser. da je u tome slucaju bolja opcija.
Tako je na kraju odluka pala na Sennheiser HD-201

Slusalice su udobne za nosenje, kvaliteta zvuka je odlicna (za tu klasu slusalica) i dosta sam zadovoljan kupnjom.
Naspram HD-202 koje sam imao prije, HD-201 mi daje dojam losije kvalitete izrade, dok je kvaliteta zvuka mrvuci na strani HD-201 (bolje su izrazeni visoki, dok je bas malo meksi). HD-202 je imala bolju zvucnu izolaciju zvuka izvana, kod HD-201 to nije slucaj. Lijepo one pokriju uho, ali se zvukovi cuju izvana, 202-ojka je to bolje izolirala.
Naspram Corsair HS1-USB su losije (po kvaliteti izrade) dok je zvuk na strani corsaira (no opet to su dvije razlicite vrste slusalica).
Samo mi je zica za slusalice na HD-201 vrlo tanka, to sam ocekivao da ce biti malo deblje, no to im je entry level proizvod pa je i razumljivo.
Sve u svemu sveukupnu ocjenu za HD201 bih dao 87/100 sto je za novac koji sam dao odlican rezultat.
Slusao sam ih na Asus XONAR essence STX sa customiziranim OPAMP-ovima i zvuk koji daje zvucna kartica je brutala