Citiraj:
Originally posted by RAK
Imaš na netu pod opcijama svakog devicea. Tako ja samo liječim rak (samo izljećenje) po uzoru na premeca.
|
me to, rossete sam iskljucio, necu ja dekodirati ljudski genom (jer svi znamo da to donosi vise zla nego dobra), poznato je kako su doktori "vecinom dobri" ljudi...
samo jedna stvar, sinoc na hitnoj mama je porezala jagodicu na prstu, prilicno krvari, pokupili smo i dio koji je odrezala, u 19.15h smo dosli, kirurg je kao posalje ne x-ray da snimi da nije ostetila kost, naravno da nije ostetila kost to je kretenu kirurgu moja mama i rekla... u 19.30 snima prst, (soba do kirurgije)... u 21.15 sam podivljao nakon sto je mamu 2 sata bolilo toliko da je jecala a ja u sebi gorim i placem jer mi je zao nje! odem do sestre izderem se ko konjina na nju, ona se usrala pocne se nesto izvlaciti i ide u x-ray sobu i nosi slike do kirurga! mi smo cekali 2 sata da se te slike prenesu 4 metra u susjednu sobu! nakon toga, mama ulazi kod kirurga koji kaze da je dio jagodice koji je donjela odavno mrtav, i samo joj zavija ranu, a da ju je odmah primio i usio sve bi bilo ok...
e rekao sam da sljedeci put idem na hitnu ISKLJUCIVO sa pistoljem. i neka se zna DA APSOLUTNO PODRZAVAM onog tipa iz Rijeke koji je sa kalasnjikovom uletio u ured gradonacelnika Rijeke!
na ploci u KB Dubrava hitnoj, stoje 4 imena na dezurstvu za kirurgiju, a 3 doktora sjede i gledaju tv u sobi pored prijemnog stola, dok samo jedan doktor nesto i radi (ali sa razmacima od 2 sata)
komentar? nepotreban, mislim da je na "genijalni" hitlerov popis trebalo dodati i doktore, onako preventivno