View Single Post
Staro 09.09.2011., 15:54   #162
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Bartuc Pregled postova
Ne znam kak je na Galaxy 3, ali zar nemreš ponovno flashati taj custom ROM pomoću Odina!? Koliko kužim (na Galaxy S), kad nešto ne štima sa signalom, ponovno flashas modem preko Odina!?
Problem je u tome sto se za neke custom romove posebno radi modem. Da li se drukcije particionira ili nesto drugo,ne znam ,ali znam da fleshash modem i ista stvar,tj. dok ne fleshash original rom ,nista od signala. Ako nije zeznut EFS.
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Pozdrav, sestri sam preporučio da si uzme Samsunga I5800 Galaxy3, mob je manje vise ok, ali naravno ima par problema.

Prvo, mob je uzasno spor, čak sto vise vuče se ko krepana mačka. Gore je Android 2.1, i znam da se od tog telefona ne mogu očekivat cuda po pitanju brzine, ali da za svaku naredbu treba cekat 3-4 sec, to mi se ipak čini previse. Tamo na drugoj temi, obavezno su preporučili su update na 2.2 Froyo pa me zanima kako to izvest?

Pretpostavljam da ce se tim updateom stanje popraviti?

Hvala i LP
Imas na prvoj stranici jednostavne upute za stavljanje 2.2 iz Tele2. Posto nije brendiran rom,slobodno ga stavi. Obavezan tvornicki reset prije flashanja. Postavke-privatnost-reset.
spawn je offline   Reply With Quote